Логiн (Реєстрацiя)
Пароль (Забули?)

кулінарні рецепти перевірені часом

Головна » Консервація » Варення » Варення з яблук

Варення з яблук

Автор: admin | Опубліковано: 09.04.2013 | Рубрика: Варення | Друкувати

Голосувати
1 зірка2 зірки3 зірки4 зірки5 зірок (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Рецепт варення з яблук

Варення з яблук

By admin Опубліковано: Квітень 9, 2013

    В деякі сорти яблук для аромату в кінці варіння можна додати трошки ваніліну, лимонної або апельсинової цедри. Також до варення з солодких сортів яблук рекомендується додавати журавлину (на 1 кілограм яблук - 1 стакан журавлини).

    Ігредієнти

    Приготування

    1. Взяти яблука(бажано солодких сортів), очистити їх від шкірки, нарізати шматочками і вичистити серцевину.
    2. Приготувати сироп, покласти в нього яблука і варити їх, доки вони не стануть прозорими.
    3. Якщо деякі яблучні часточки будуть готові раніше інших, їх слід обережно дістати ложкою, перекласти в миску, а варіння інших продовжувати до повної готовності.

      Поділитись:


      ]]>]]>

      Залишити коментар: