Логiн (Реєстрацiя)
Пароль (Забули?)

кулінарні рецепти перевірені часом


Тюфтелі в томаті

Автор: admin | Опубліковано: 12.04.2013 | Рубрика: Вироби з фаршу | Друкувати

Голосувати
1 зірка2 зірки3 зірки4 зірки5 зірок (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Тюфтелі в томаті Recipe

Тюфтелі в томаті

By admin Опубліковано: Квітень 12, 2013

    Ігредієнти

    Приготування

    1. Приготувати м’ясний фарш, додати в нього дрібно нарізану зелену цибулю (попередньо перебрану та промиту) або головку натертої ріпчастої цибулі та все це добре перемішати. Потім зробити з фаршу кульки вагою 20-30 грамів кожна, обваляти їх в муці та зі всіх сторін обсмажити в маслі на розігрітій сковорідці. Обсмажені тюфтелі покласти в неглибоку каструлю, додати томатну пасту, стакан м’ясного бульйону, 1-2 лаврових листки, 5-6 горошин перцю (або 1/10 штуки стручкового), 2-3 дольки розтертого з сіллю часника, накрити каструлю кришкою та тушкувати тюфтелі на маленькому вогні 10-20 хвилин, потім заправити сіллю, ложечкою гострого томатного соусу та при подачі до столу посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки.
    2. На гарнір подати відварний рис, гречану кашу, смажену картоплю або картопляне пюре.

      Поділитись:


      ]]>]]>

      Залишити коментар: